De Danseglade


Magisk dansegalla i Karlsøy

Magisk dansegalla i Karlsøy

På forsiden akkurat nå

Det var med blandede følelser undertegnede reiste til Dans i Karlsøy. Et arrangement på nesten 70 grader nord i et telt på det lille stedet Hansnes i Karlsøy kommune var ikke det første stedet jeg ville valgt. På Hansnes bor det i overkant av 2000 mennesker med en nordnorsk stå på vilje som folket der nord er kjent for. Menyen siste helgen i august var: Arctic band, Ingemars, og Anne Nørdsti. Arctic band spilte begge dager.
Så til selve arrangementet som ble den store overraskelsen. Et pyntet telt med masse vinduer i var klargjort og meget innbydende til et feststemt publikum. Rammen rundt teltet er noe av det beste undertegnede har sett. Sjøen og båter med like ved teltet var rammen som gjorde det hele magisk. Men ikke bare det. Teltet ligger like ved Bistroen på Hansnes og dette gir denne dansegallaen den rette omgivelsen.
Som konferansier ønsket jeg velkommen til alle gjester å musikere og det ble full fart fra første dans. Arctic band er det lokale bandet som åpnet gallaen introduserte gallaen med dansemusikk på nordnorsk i ekte danseband stil. Arctic er et kommende storband som jeg har stor tro på. Ingemars var det store trekkplasteret fredagskvelden og vi hadde valgt en syngende start med oppsanger William som begynte med å synge en” Ingemars venn” og resten gav seg selv. Lørdagen sto Anne Nørdsti på plakaten. Anne kom rett fra ferie og var særdeles velopplagt.
Hun gav alt.  1000 personer møtte opp til årets galla og alle gikk hjem med en hyggelig opplevelse og de kommer garantert tilbake i 2012 + enda flere som for øvrig kom fra vårt lagstrakte land. Avslutningen på årets Dansegalla er noe av det råeste jeg har opplevd. Den siste juva året ble opptakten med alle på senen + noen fyrverkeri toner fra Anne som gjorde at folket ikke gikk hjem men holdt Anne 30 min på senen før de slapp henne.
Anne du gjorde denne turen magisk for alle som fikk oppleve dette.
TAKK til arrangøren med Jan Johansen i spissen for en fantastisk opplevelse.

Skrevet av William Jenssen, Radio Askøy Bergen

Les anmeldelsen og mer fra Karlsøy i DDs oktoberutgave

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også