De Danseglade


Keba.no: Leverandør av reklameartikler i snart 30 år

Keba.no: Leverandør av reklameartikler i snart 30 år

På forsiden akkurat nå

KEBA ble etablet 15. mars 1982, og er et lite firma som jobber svært seriøst og er avhengige av å levere produkter som svarer til de forventningene kundene har til både kvalitet og leveringstid, forteller Kato Barø til DD.
– Det å jobbe opp mot deadlines er en del av vår tøffe hverdag!

Adgangsbånd
Firmaet har siden 1994 hatt agenturet i Norge for VIPbånd fra PDC Ltd. i Los Angeles i USA, som er den store og pålitelige aktøren på verdensmarkedet med mye over 50 års erfaring med produksjon og tilpasning av alle typer adgangs og kontrollarmbånd til bruk i sykehus og helsesektor, fengselsvesen, nød og hjelpeorganisasjoner worldwide. Vi snakker her om offentlig og privat bruk og da trengs et kvalitesbånd som tåler, og er godkjent for, bruk over lang tid.

KEBA har levert VIP adgangs og kontrollarmbånd til alle typer arrangementer og bruksområder helt siden 1994 og har lang og god erfaring og de aller beste referanser å vise til fra små og store brukere og arrangører over hele Norge.

Kvalitet er stikkord
KEBA var også aller først på markedet i Norge med adgangs og kontrollarmbånd.
Adgangsbånd finnes på markedet i dag etterhvert i mange kvaliteter og prises tydeligvis deretter. Bånd skal være myke, lette og montere og holdbare gjennom et kanskje langt arrangementet og gi arrangør trygghet for en god og effektiv kontroll. I tillegg skal ikke bånd framprovosere hudirritasjoner, eksem osv.

For en arrangør er det bunnlinja som betyr noe, noe som også er med på å avgjøre om det skal bli noe neste år, eller neste gang. Derfor er det helt avgjørende for publikum og arrangør, å velge kvalitet på detaljnivå. En arrangør er avhengig av å være trygg på at adgangstegn ikke faller av eller lar seg lett kopiere. Bånd som faller av eller sprekker pga. dårlig kvalitet, svakt lim osv. etter noen timers bruk skaper usikkerhet og uorden i billetteringen og vansker for de som er kontrollører. Dette gjelder også for plastlåser som er lette å åpne og derfor kan misbrukes.

Profilklær

I tillegg leverer vi vaktmateriell. Alt i stempler og stempelmateriell, garderobebevis på ruller i 5 farger, halssnorer med metallkrok som nøytrale eller med eget påtrykk av tekst, logo, sponsor mv., plastkort osv. Hos oss får du tskjorter, pikéskjorter, jakker osv. både for inne og utebruk i mange varianter, capser og det du måtte ønske. Alt leveres nøytrale eller med tekst, logo, personnavn mv påtrykket eller brodert etter ønske. Klær for og til alle årstider.

KEBA leverer mange varianter av ballonger, fra små standard ballonger, hjerteballonger mv. og til store gassballonger med diameter helt opp til 210 cm som er 650 cm rundt. Alle ballonger leveres nøytrale eller trykkes med tekst og loger etter ønske. Standard ballonger med eget påtrykk i opplag fra 1.000 stk. Store gassballonger leveres i antall fra 1 stk og oppover, også med eget påtrykk av tekst / logo.

Du kan laste ned KEBAs produktkatalog gratis fra nettsidene www.keba.no!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også